Winkelwagen

90 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €35,-

Klantenservice 085 990 4942

Bezorging

1. Wat zijn de verzendkosten?

Gratis vanaf € 35,- anders € 3,95. 

2. Kan ik mijn bezorging volgen?

Ja zeker, wij versturen alles met track & trace. Jouw bestelling kan je hier volgen.

Helaas is voor bestellingen van sommige leveranciers de orderstatus (nog) niet zichtbaar.

3. Wat zijn de levertijden?

Poqlo.nl streeft naar een snelle levering van de producten. De te verwachten levertijd wordt vermeld op elke productpagina naast de prijs van het product. 

Leveringen in het buitenland

Voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland gelden afwijkende levertijden. Wil je graag precies weten wanneer je bestelling geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice. 

4. Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?

Kan uw pakket niet afgeleverd worden dan ligt het 2 weken op u te wachten op een PostNL locatie. Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 2 weken stuurt PostNL de zending terug naar ons magazijn. Wij storten het aankoopbedrag terug zodra de retourzending verwerkt is.

5. Verkeerd adres

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

6. Verloren of gestolen pakketje

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd – maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen – meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door PostNL, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van de onderzoek.

7. Waar komen onze producten vandaan?

Zoals in de meeste gevallen waarin producten u producten koop, worden ook onze producten in het buitenland gemaakt. Om u een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden, hebben wij geen distributiecentrum in Nederland. Dit betekent dat onze producten die u bestelt, direct vanuit het buitenland aan u worden geleverd. Zo besparen wij transportkosten en kunnen wij u de producten voor een goedkopere prijs aanbieden, zonder verschil in kwaliteit.

8. Levertijd en aankomst

5 – 14 werkdagen – Artikel wordt direct vanuit ons distributiecentrum in China verzonden. Pakketjes worden vaak binnen 10 werkdagen berzorgd. 
Uw bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace en wordt door PostNL / DHL bezorgd.    

3 – 5 werkdagen –  Artikel wordt rechtstreeks vanuit onze distributiecentrum in Spanje verzonden. Uw bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace en wordt door PostNL / GLD / DHL bezorgd.    

Voor 17:00 besteld, morgen in huis – Artikel wordt vanuit Nederland verzonden, en is binnen 2 werkdagen te verwachten. Uw bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace en wordt door DHL bezorgd.